ULAK Haberleşme A.Ş. Azerbaycan'da İş Birliği Olanakları İnceledi

ULAK Haberleşme A.Ş. Türkiye heyeti, Azerbaycan'da iş birliği imkanlarını değerlendirdi.

ULAK Haberleşme A.Ş. Azerbaycan'da İş Birliği Olanakları İnceledi

ULAK Haberleşme A. Ş. , Türkiye'nin haberleşme alanında özgün ürünleriyle öne çıkan bir firmadır.

Azerbaycan'da bulunan Türkiye Büyükelçiliği ziyareti ile başlayan programda, Ticaret Baş Müşaviri Sayın Ahmet Erdal ile heyet olarak görüşmeler gerçekleştirildi. Heyet, IDDA (Innovation and Digital Development Agency) ziyaret edilerek Azerbaycan'ın teşvikleri hakkında bilgilendirme konuşmalarına katıldı. Programın ikinci gününde Azerbaycan'ın önde gelen şirketlerinin sunumları sonrasında olası işbirliği imkanları ele alındı.

ULAK Haberleşme Satış ve Pazarlama Direktörü Aydın Zaim ve Ürün Yönetimi Müdürü Mehmet Sevinç, ULAK'ın yerli ve milli çözümlerini tanıtarak iş birliği olanakları hakkında önemli adımlar attı. B2B görüşmelerinde uluslararası pazar faaliyetleri değerlendirilerek iş birlikleri konusunda ilerleme kaydedildi.