adscode
adscode
adscode

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Yazılım Arızaları ve Çukurova Havalimanı Açılışı Hakkında Konuştu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yazılım arızaları ve Çukurova Havalimanı açılışı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Yazılım Arızaları ve Çukurova Havalimanı Açılışı Hakkında Konuştu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, NTV canlı yayınında dünya genelinde yaşanan yazılım arızaları ve Türkiye'deki etkileri hakkında konuştu. Uraloğlu, "Tam normale dönmedi ama hayatı kilitleyen noktada değil" diyerek durumu değerlendirdi.

Uraloğlu, dünya genelinde yaşanan yazılım arızaları ve siber saldırılar konusunda endişe verici bir durum olduğunu belirtirken, Türkiye'nin yerli yazılım sistemleri sayesinde daha güvende olduğunu vurguladı. Uraloğlu, Türksat 6A'nın Türkiye'nin emniyetini sağladığını ve yerlileştirme çalışmalarının önemini vurguladı. Ayrıca, Çukurova Havalimanı'nın tamamlandığını ve 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacağını duyurdu. Süper hızlı tren projesiyle Ankara-İstanbul arasının 80 dakikaya ineceğini ve Ankara-İstanbul arasına yeni yol projelerinin de devam ettiğini belirtti. Uraloğlu'nun açıklamalarıyla Türkiye'nin yazılım arızalarına karşı aldığı önlemler ve altyapı projeleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder