adscode
adscode
adscode

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Filistin'e Destek Açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Anamur Feribot ve Deniz Uçağı İskelesi Açılış Töreni'nde yaptığı açıklamada, Filistin'e verilen destekleri vurguladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Filistin'e Destek Açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Anamur Feribot ve Deniz Uçağı İskelesi Açılış Töreni’nde yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Filistin’e verilen destekleri vurgulayarak, “Türkiye’nin her türlü sorumluluğunu aldığını ve Filistin’e kalıcı barış için çaba gösterdiğini” belirtti. Ayrıca, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınayarak, şehit olan Filistinli kardeşlerine Allah'tan rahmet diledi.

Bakan Uraloğlu ayrıca, Mersin'e yapılan 119 milyar liralık yatırımlardan bahsederek, Çukurova Uluslararası Havalimanı, Mersin Uluslararası Limanı, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı gibi projelerle bölgenin ulaşım altyapısını güçlendirdiklerini dile getirdi. Ayrıca Anamur Feribot ve Deniz Uçağı İskelesi’nin bölgedeki ulaşımı daha da kolaylaştıracağını ve Mersin'e hizmet edeceğini belirtti.

Uraloğlu, denizcilik sektörüne yapılan yatırımlardan da bahsederek, Mavi Ekonomi ve Deniz Saha Planlaması çalışmalarının başladığını ve Doğu Akdeniz Gemi Trafik Hizmetleri Sistemi Kurulumu Projesi'nin devam ettiğini söyledi. Son olarak, Anamur Feribot ve Deniz Uçağı İskelesi'nin bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasını bitirdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder