adscode
adscode
adscode

Ülker, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ile İş Birliği Yapıyor

Ülker, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na destek vermek amacıyla Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ile anlamlı bir iş birliğine imza attı.

Ülker, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ile İş Birliği Yapıyor

Ülker, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'ne destek vermek için harekete geçti. Uzun yıllardır spor alanında destek veren Ülker, şimdi de paralimpik sporculara destek olacak. Ülker CEO'su Mete Buyurgan, yapılan sponsorluk anlaşmasını Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Dr. Av. Murat Aksu ile imzaladı.

Anlaşma kapsamında Ülker, engelli sporları ve paralimpik alanındaki çalışmaları desteklemeyi ve farkındalığın artırılmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Ülker CEO'su Mete Buyurgan, spora verdiği destek hakkında şunları söyledi: "Sporun toplumu bir araya getiren önemli bir unsur olduğunun farkındayız. Bu nedenle, uzun yıllardır sporun farklı alanlarında destek veriyoruz. Paralimpik sporcularımızın azmi ve kararlılığı bize ilham veriyor. Onların yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz ve Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na gönülden başarılar diliyoruz.

"Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Murat Aksu ise Ülker'e verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Ülker'in desteği, paralimpik sporcularımızın başarılarının daha geniş kitlelere ulaşmasına ve toplumda farkındalık yaratmasına vesile olacak. Bu iş birliği, sadece bugünümüzü değil, geleceğimizi de şekillendirecek. Birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi. Törende hazır bulunan paralimpik sporcular da Ülker'in desteğinden dolayı minnettar olduklarını ifade ettiler. Projeye katılan sporcular, Ülker'in verdiği desteğin hem maddi hem de manevi olarak kendilerine güç verdiğini belirttiler. Ülker'in tekerRRenk projesiyle de tekerlekli sandalyeler renklendirildi ve farkındalık yaratıldı.

Ülker, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ile yaptığı bu iş birliği ile sporcuların yanında olmaya devam edecek ve paralimpik sporların tanıtımına katkı sağlayacak.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder