adscode
adscode
adscode

Ünlü Seslendirme Oyuncusu Uğur Taşdemir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ünlü seslendirme oyuncusu Uğur Taşdemir, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Başıbüyük Mezarlığı'nda toprağa verildi. Nicolas Cage'in sesi olarak bilinen Taşdemir'in vefatı sevenleri tarafından üzüntüyle kar

Ünlü Seslendirme Oyuncusu Uğur Taşdemir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ünlü seslendirme oyuncusu Uğur Taşdemir'in cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Başıbüyük Mezarlığı'nda toprağa verildi. 2 aydır yoğun bakımda tedavi gören Taşdemir (58), kamuoyunda 'Nicolas Cage'in sesi' olarak biliniyordu. Yaklaşık 2 aydır yoğun bakımda tedavi gören seslendirme oyuncu ve seslendirme sanatçısı Uğur Taşdemir önceki gün hayatını kaybetti. Taşdemir Kadıköy’deki Moda Cami’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede taziyeleri eşi Özgün Taşdemir ve oğlu Uğur Barış Taşdemir kabul etti. Cenazeye Uğur Taşdemir'in ailesi, sevenleri ve meslektaşları katıldı. Eşi Özgün Taşdemir tabutun başında uzun süre gözyaşı döktü.

Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Uğur Taşdemir'in cenazesi, Moda Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Başıbüyük Mezarlığı'nda toprağa verildi. "Eşim rahatsızdı 2 aydır. Hayatını kaybetti maalesef " diyen eşi Özgün Taşdemir ve "Babam bana insanları sev, kendini sev derdi. İşinde çok başarılı biriydi. Onunla gurur duyuyorum ve onu çok seviyorum" diye konuşan oğlu Uğur Barış Taşdemir, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Cenazeye katılan oyuncu Levent Can ve Ali İhsan Bozdemir, Taşdemir'in önemli bir oyuncu ve seslendirme sanatçısı olduğunu vurgulayarak, onun sesinin her zaman hatırlanacağını belirttiler.

Hollywood yıldızları Nicolas Cage ve pek çok ünlü ismin seslendirmesini yapan Uğur Taşdemir'in ölümü, Türk sinema ve televizyon camiasında derin bir üzüntü yarattı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin