Ünlü Sunucunun Annesi Denizde Hayatını Kaybetti

İsmail Küçükkaya'nın annesi Halise Küçükkaya, Antalya'da denizde boğularak hayatını kaybetti.

Ünlü Sunucunun Annesi Denizde Hayatını Kaybetti

Bu sabah Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi Kundu Oteller Bölgesi'nde yaşanan üzücü bir olayda, 5 yıldızlı bir otelin sahilinde denize giren 76 yaşındaki Halise Küçükkaya'nın boğulduğu bildirildi. Olay yerine hemen deniz polisi, 112 Acil Sağlık ekibi ve bölge ekibi sevk edildi. Ancak yapılan kontroller sonucunda Halise Küçükkaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden Halise Küçükkaya'nın ünlü sunucu İsmail Küçükkaya'nın annesi olduğu ve ailesi ile birlikte tatile geldiği öğrenildi. Sabah denize girmek için odasından çıkan Halise Küçükkaya'nın yaklaşık 50 metre açıkta kalp krizi geçirdiği belirtildi. Olayın ardından cansız bedeni, ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İsmail Küçükkaya ve ailesi, Halise Küçükkaya'nın naaşını teslim almak için işlemleri tamamladı. Ünlü sunucunun da oldukça üzgün olduğu ve ağabeyi tarafından teselli edildiği görüldü. Halise Küçükkaya'nın yarın öğlen namazı sonrası Kütahya'nın Simav ilçesinde defnedileceği öğrenildi. .