adscode
adscode
adscode

Uraloğlu'nun Erzurum Konuşması: Hızlı Tren İhalesi Yakında

Bakan Uraloğlu, Erzurum'da yaptığı konuşmada, hızlı tren projesi için ihale sürecinin yakında başlayacağını duyurdu.

Uraloğlu'nun Erzurum Konuşması: Hızlı Tren İhalesi Yakında

Bakan Uraloğlu, Erzurum'daki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda hızlı tren projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Programa katıldığını belirten Uraloğlu, yakın zamanda Artvin, Rize ve Trabzon programlarına gitmek üzere Erzurum'a geldiğini söyledi.

Konuşmasında Türksat 6A'nın fırlatılması ve Erzurum'da yapılacak projelerden bahseden Bakan Uraloğlu, hızlı tren projesiyle ilgili ihale sürecinin yakında başlayacağını ve Erzurum'a yapılacak diğer yatırımlardan da bahsetti.

Erzurum'un her zaman AK Parti'ye destek verdiğini vurgulayan Uraloğlu, kentte devam eden ve planlanan projelerin hayata geçirilmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Bölge Müdürlüğü'nün kuruluşunu resmi olarak duyuran Uraloğlu, demiryolu hattının rehabilite edilmesi ve hızlı tren projesi için yapılan çalışmalardan da bahsetti.

Bakan Uraloğlu, Erzurum'a sevdiklerini ve hizmet etmeye devam edeceklerini ifade ederken, programda AK Parti milletvekilleri, belediye başkanları ve parti üyeleri de yer aldı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder