adscode
adscode
adscode

Usta Oyuncu Settar Tanrıöğen'in Son Hali! Aylar Sonra Kızılcık Şerbeti Ekibi ile Buluştu

Reyting Rekorları Kıran Kızılcık Şerbeti'nden Ayrılan Tanrıöğen, Eski Ekip Arkadaşları ile Yemekte

Usta Oyuncu Settar Tanrıöğen'in Son Hali! Aylar Sonra Kızılcık Şerbeti Ekibi ile Buluştu

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen, reyting rekorları kıran "Kızılcık Şerbeti" dizisinden ayrılmasının ardından aylar sonra eski ekip arkadaşlarıyla bir araya geldi. Dizide "Apo" karakteriyle tanınan Tanrıöğen, ekibiyle yemek yiyerek hasret giderdi.

Uzun süre ekranlardan uzak kalan Tanrıöğen, eski dizi arkadaşlarıyla buluşarak keyifli anlar yaşadı. Oyuncular, buluşmanın fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak takipçileriyle bu özel anı paylaştı.

Settar Tanrıöğen, oyunculuk kariyerindeki başarısıyla tanınırken, "Kızılcık Şerbeti" dizisindeki performansıyla da geniş bir hayran kitlesi edinmişti. Diziden ayrıldıktan sonra ilk kez eski ekibiyle buluşan Tanrıöğen, samimi sohbetler ve neşeli anlarla dolu bir akşam geçirdi.

Bu buluşma, hayranlarını da heyecanlandırdı. Pek çok kişi, Tanrıöğen'in yeniden ekrana dönmesini ve yeni projelerde yer almasını sabırsızlıkla bekliyor.

Tanrıöğen, yaptığı açıklamada, eski dostlarıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, yeni projeler için de çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder