adscode
adscode
adscode

Uzaylı Mı, İnsan Mı? Gizemli Parmak İzleri Tartışmaları Alevlendiriyor

UFO araştırmacısı tarafından sunulan ve insan dışı bir orijine sahip olabileceği düşünülen mumyalardaki sıra dışı parmak izleri üzerine yapılan analizler tartışmalara neden oluyor.

Uzaylı Mı, İnsan Mı? Gizemli Parmak İzleri Tartışmaları Alevlendiriyor

UFO araştırmacısı Jaime Maussan tarafından Meksika kongresine sunulan ve ilgi uyandıran "uzaylı" mumyaların parmak ve ayak parmaklarındaki sıra dışı diyagonal çizgiler, bu mumyaların insan dışı bir orijine sahip olabileceğini gösteriyor.

Eski Colorado savcısı Joshua McDowell ve üç bağımsız adli tıp uzmanının incelediği bir örnekte, parmak izlerinin geleneksel insan desenlerine uymadığı belirlendi. McDowell, 'Maria' olarak adlandırılan bir mumyanın parmak izlerinin bilinen hiçbir insan desenine uymadığını açıkladı. Maria ve diğer 'uzaylı' mumyalar, diyatomlu toprakla kaplı olarak bulundu ve vücutlarının çoğunlukla düz epidermal sırtlara sahip olduğu tespit edildi. Ancak, Peru Kültür Bakanlığı gibi kurumlar bu mumyaları insan yapımı sahte eserler olarak nitelendiriyor. Bu nedenle, kesin sonuçlar için daha fazla DNA çalışması ve karbon tarihleme yöntemleri gerekiyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder