adscode
adscode
adscode

Venezuela Devlet Başkanı Maduro Şiddet Olaylarına Taviz Vermeyecek

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Miraflores Sarayı'nda yaptığı basın toplantısında şiddet olaylarına tolerans gösterilmeyeceğini belirtti.

Venezuela Devlet Başkanı Maduro Şiddet Olaylarına Taviz Vermeyecek

Başkent Caracas'taki Miraflores Sarayı'nda basın toplantısı düzenleyen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkesinde yaşanan şiddet olaylarına karşı sert bir tutum sergiledi. Maduro, kötü niyetli eylemcilere tolerans gösterilmeyeceğini ve bu eylemleri finanse edenlerin kimliğini bildiklerini açıkladı. Ülke ekonomisinin hedef alındığını vurgulayan Maduro, Venezuela'nın emperyalizm, faşizm ve suçluların eline düşmeyeceğini belirtti. İç savaş çıkartılmasına izin vermeyeceklerini ve her şeyin anayasal çerçevede olmasını istediklerini ifade etti. Maduro, ABD'yi suçlayarak sokaklardaki olaylarda parmağı olduğunu ima etti. Hükümetine yönelik çirkin medya kampanyaları olduğunu belirten Maduro, çeşitli isimler ve ülkeleri suçladı.

Seçim sonuçlarına ilişkin de konuşan Maduro, ellerindeki tutanakları açıklayacaklarını ve CIA ajanı olmadığını vurgulayarak, ülkesini savaşa sürüklemek isteyenlere karşı duracaklarını kaydetti. Son olarak, Venezuela'da yaşanan seçim sonrası protestolarda 11 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek güvenlik güçlerine teşekkür etti. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder