Veteriner Hekime Şiddet Olayı Çayırova'da Meydana Geldi

Bir veteriner kliniğinde yaşanan şiddet olayı hakkında detaylı bilgiler

Veteriner Hekime Şiddet Olayı Çayırova'da Meydana Geldi

Dün öğle saatlerinde Çayırova ilçesi Emek Mahallesi Veysel Karani Caddesi üzerindeki bir veteriner kliniğinde yaşanan olay, şok etkisi yarattı. Kliniğe mama almak için gelen bir müşteri ile veteriner hekim arasında başlayan tartışma, şiddete dönüştü. Müşteri, kasada bozuk para olmaması sebebiyle ödeme yapamayınca, İBAN üzerinden ödeme teklif etti. Fakat veteriner hekimin dekont görmek istemesi üzerine çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Müşteri, daha sonra geri gelerek yanında 2 kişiyle birlikte veteriner hekime saldırdı. Veteriner Hekim Ali Özen, saldırı sonucunda burnu kırılarak darp raporu aldı. Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışmalara başladı. Özen, yaşadığı travmayı şu sözlerle anlattı: "Bu durumun artık son bulması gerekiyor. Şiddet günümüzün maalesef modası oldu.

"Kocaeli Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mehmet Bostancı da konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak veteriner hekimlerin sağlık çalışanı olarak kabul edilmediğini ve Sağlıkta Şiddet Yasası kapsamına alınmaları gerektiğini belirtti. Olayın takipçisi olacaklarını belirten yetkililer, veteriner hekimlere karşı şiddetin önlenmesi için gerekli adımların atılacağını vurguladı. .