Vezirköprü’de Yerli Karpuz Hasadı Pazarları Süslüyor

Vezirköprü’de hasat edilen yerli karpuzlar pazar tezgahlarını süslemeye başladı. Ziraat Odası Başkanı Arslan Kaya, üreticileri ziyaret ederek desteklerini gösterdi.

Vezirköprü’de Yerli Karpuz Hasadı Pazarları Süslüyor

Vezirköprü’de hasat edilen yerli karpuzlar, pazar tezgahlarını renklendirmeye başladı. Karacaören Mahallesi çiftçileri Tuncay Öztürk ve Ensar Öztürk, kendi ürettikleri karpuzları satışa sundular. Ziraat Odası Başkanı Arslan Kaya, pazarı ziyaret ederek üreticilere desteklerini gösterdi ve bol bereketli kazançlar diledi. "Yaz aylarında sofralarımızdan karpuz eksik olmasın, yerli üreticiyi destekleyelim" dedi. Karpuz Üreticisi Tuncay Öztürk, Ziraat Odası Başkanı'nın ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirterek teşekkürlerini iletti.