adscode
adscode
adscode

Vodafone Pay ile Nakit İade Kazanma Fırsatı Başlıyor

Vodafone, ödeme uygulaması Vodafone Pay ve ön ödemeli alışveriş kartı Vodafone Pay Kart ile yeni kampanya başlatıyor. Detaylar haberimizde.

Vodafone Pay ile Nakit İade Kazanma Fırsatı Başlıyor

Vodafone, dijitalleşmeye liderlik ederek Vodafone Pay ürün ailesini geliştirmeye devam ediyor. Yeni kampanya kapsamında, Vodafone Pay uygulamasından Kolay Paket satın alan kullanıcılar, yükledikleri tutarın %10’u kadar nakit iade kazanacak. Ayrıca, Vodafone Pay Kart ile Kolay Paket alımı yapanlar 2 gün geçerli 2 GB kazanacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan dijital iş ortağı olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Kampanya, 31 Temmuz’a kadar geçerli olacak ve kazanılan ödüller Ağustos'un ilk yarısında yüklenecek. Nakit iade, tüm e-ticaret alışverişlerinde ve fiziksel kart ile mağaza içi harcamalarda kullanılabilecek. Vodafone Pay Kart ile ayda 700 TL nakit iade kazanma fırsatı sunan Vodafone, müşterilerine daha fazla kazanç ve avantaj sağlamayı hedefliyor.

Vodafone’un dijital ödeme çözümleri ile kullanıcılar, harcadıkça kazandıran bir dünyadan faydalanarak alışverişlerini daha keyifli hale getirebilecekler.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder