Yağışlı Hava Devam Ediyor, İşte Detaylar

Yağışlı hava yurdun büyük bir bölümünde etkisini sürdürmeye devam ediyor. Yağışların detayları ve hafta sonu hava durumu...

Yağışlı Hava Devam Ediyor, İşte Detaylar

Yağışlı hava, yurdun büyük bir bölümünde etkisini sürdürmeye devam edecek. Kuzey ve iç kesimlerde özellikle kuvvetli yağışların beklenmesiyle birlikte hafta sonunda İzmir ve İstanbul'da yağmur beklenmiyor. Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin, yağış beklenen bölgeler ve illerle ilgili detaylı bilgileri açıkladı. Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile birlikte Bilecik, Kütahya, Eskişehir ve Ankara'nın kuzey ve batısında kuvvetli yağışların olması tahmin ediliyor. Marmara bölgesi, kıyı Ege, Kütahya çevreleri, İç Anadolu’nun kuzey ile batısı ve Karadeniz bölgesinde de yağışlar görülecek. Hafta sonu için ise güney ve batı kesimlerde yağışların etkili olacağı belirtildi. Ankara ve İstanbul'da yağışların yer yer devam edeceği, İzmir'de ise hafta sonunda yağış beklenmediği belirtildi. Hava durumu ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün güncel verilerini takip edebilirsiniz.

Bakmadan Geçmeyin