adscode
adscode
adscode

Yatırım Uzmanı Jim Rogers Türkiye'nin Ekonomik Geleceğini Değerlendirdi

ABD'li yatırımcı ve finans uzmanı Jim Rogers, Türkiye'nin ekonomi politikalarını değiştirdiğini ve uluslararası yatırımcıları geri çekebileceğini belirtti.

Yatırım Uzmanı Jim Rogers Türkiye'nin Ekonomik Geleceğini Değerlendirdi

ABD'li yatırımcı ve finans uzmanı Jim Rogers, uluslararası piyasalarda "yatırım gurusu" olarak tanınmaktadır.

Türkiye'nin ekonomi politikalarını değiştirdiğini ve birçok uluslararası yatırımcının bu değişiklikleri yakından izlediğini belirten Rogers, "Yabancı yatırımcı geri dönecektir ancak bu biraz zaman alır. Türkiye şu anda doğru adımları atıyorsa, çok iyi bir yatırım olacaktır. " dedi.

Rogers, Türk ekonomisindeki gelişmeleri değerlendirirken, daha önce birkaç kez Türk varlıklarına yatırım yaptığını ancak şu anda herhangi bir Türk varlığında yatırımı olmadığını ifade etti.

Türkiye'nin ekonomi politikalarını değiştirmesiyle birlikte uluslararası yatırımcıların yeniden ilgisini çekebileceğini belirten Rogers, yatırımcıların düzenleme ve reformların hayata geçtiğini görmek istediğini ve atılan adımları yakından takip ettiğini söyledi. ABD ve Çin hisselerine de değinen Rogers, ABD hisselerinin tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğunu ve uzak durmayı tercih ettiğini belirtti. Çin'de ise varlıkların ucuz olduğunu ve piyasalara daha olumlu baktığını ifade eden Rogers, "Şu anda Çin ucuz, piyasa düşükte. Yüksektense düşük olan piyasaya bakmayı tercih ederim. " şeklinde konuştu. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder