adscode
adscode
adscode

Yavuz Ağıralioğlu Yeni Parti Kurma Çalışmalarına Devam Ediyor

Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kurma çalışmalarının sürdüğünü ve gençlerle bir araya gelerek vizyonunu paylaştığını aktardı.

Yavuz Ağıralioğlu Yeni Parti Kurma Çalışmalarına Devam Ediyor

Yavuz Ağıralioğlu, daha önce yeni parti kuracağının sinyallerini vermişti. Şimdi ise çalışmaların hızla devam ettiğini ve yanlışı doğruyu analiz etme sürecinde olduklarını belirtti.

27 Temmuz'da iş insanlarıyla bir araya gelen Ağıralioğlu, ekonomiyi düzeltmek adına belirledikleri yol haritalarından bahsederek sorumluluklarının ağır olduğunu vurguladı. Program öncesinde ise kendisini bekleyen gençlerle bir araya gelerek partisinde görev almak isteyenlerle sohbet etti. Ağıralioğlu, kuracağı partiye ilişkin isim ve amblem çalışmalarının devam ettiğini ve vizyonunu gençlerle paylaştı. Ağıralioğlu, "İçinde siyaset yapma ihtiyacı duyulmayacak bir vatan hayalini taşıyorum. Particiliğin az rastlandığı bir ülke olmayı hedefliyorum" dedi.

Programa Emine Küçükali, Murat Uçar gibi çalışma arkadaşlarıyla katılan Ağıralioğlu, milletin taleplerine yanıt vermek amacıyla parti kurma çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Türk milletini vazifeye çağıran Ağıralioğlu, müreffeh bir ülke hayalini gerçekleştirmek için milletine borcu olduğunu ifade etti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder