adscode
adscode
adscode

Yeni 5 Katlı Armine Binası Ticaretin Odağında

Yeni 5 Katlı Armine Binası Ticaretin Odağında

Yeni 5 Katlı Armine Binası Ticaretin Odağında

Gaziantep’te tesettür modası Armine 5 katlı mağaza şubesinde yeni sezon ürünleri ile kendini gösterdi. Sezonun gözde ve can alıcı renkleri, tasarımları, çizgileri ve detayları burada var. Zamanınız varsa ve daha gözde gezmediyseniz alışveriş yapmadan önce mutlaka bu binaya bir göz atın. Hem tesettür modasında hareketliliği sağlaması hem de ticari hayatı canlandırması beklenilenden daha fazla yararlı proje olduğunu gösteriyor. Gaziantep Armine şubesi basında da geniş yer bulan bir proje oldu. Yatırımcı iş kadını Rojin Duran ve iş adamı Mehmet Duran girişimleri ile ortaya çıkan bu proje bölgeye de moral oldu. Halkın sosyalleşecek ve zaman geçirecek pek fazla imkanı yokken yeni mağazada uzun süre vakit geçirme imkanı bulabilecek.

Bulunduğu caddedeki çoğu esnafa da yararı olan bu şubede her sezon vitrinler yenileniyor ve sezonun en güzel parçaları sergileniyor. Tesettür modasına yön verecek eşsiz tasarımları yakından görmek ve kumaş dokusuna hakim olmak için bu mağazayı gezebilirsiniz. Eğer mağaza gezme alışkanlığınız yoksa veya alışveriş yaparken fiziki mağazaları tercih etmiyorsanız www.arminegaziantep.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Mağaza içindeki binlerce ürün bu adreste de vardır. Siz sadece gardırobunuza bakın ve ne eksik varsa tespit edin. Sezon ürünleri içerisinden dolabınızdaki kıyafetlerinizle uyumlu renk ve modelleri buradan seçebilirsiniz. Renk skalası fazla olduğundan çok ince ton farklarının bile bulunduğu çeşitli ürünler vardır.

Gaziantep’te Armine’nin bulunduğu cadde artık ışıl ışıl ve hareketli. Alışveriş yapmaktan keyif duyan yüzlerce kadın bölgeyi hareketlendiriyor. Hem bölgenin gelir düzeyini artırıyor hem de esnafın işlerini hareketlendiriyor. Armine Gaziantep dev mağazası beklenilenin üstünde performans sergiliyor. Siz de mağazayı gezmek ve indirimli ürünleri görmek istiyorsanız bir uğrayın. Sayısız renk seçeneği yanında eşsiz tasarımlara da sahip pantolon, etek, gömlek, hırka, tunik modelleri var. Bunun yanında şıklığı tamamlayacak eşarp modelleri ve şal modelleri de bulunuyor. Penye şal, ipek eşarp ve daha fazla ürünü görmek istiyorsanız vakit kaybetmeyin. Yeni gelen ürünler tükenmeden bir an önce alışverişinizi tamamlayın. Bir yere gideceğiniz zaman en önemli parçalarınızın gardırobunuzda eksik olma riski ile karşılaşmayın.  

Tatilde ne giyeceğinize karar veremediyseniz ve yanınızdakiler yeterli değilse hemen www.arminegaziantep.com adresini ziyaret edin. Burada bulacağınız yüzlerce seçenek içinden en beğendiğinizi alın. Siparişiniz aynı gün kargoya verileceği gibi kısa sürede de elinizde olur. Artık tüm kıyafetleri yanınızda taşımanıza gerek yok. Onun yerine online satış sitesine girerek bulunduğunuz yere ürünleri aldırabilirsiniz. Her zaman şık ve iyi giyinmek Armine ile çok daha kolay. Kaliteyi uygun fiyata alabileceğiniz çok fazla kampanya ve indirim dönemleri olduğundan bunları kaçırmayın. Sezon içinde bile çeşitli indirimlerin olduğunu fark ettiğinizde her yıl sezon sonunu beklemenize gerek kalmayacak.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin