adscode
adscode
adscode

Yeni Armine Mağazasına Sezon Ürünleri Geldi

Yeni Armine Mağazasına Sezon Ürünleri Geldi

Yeni Armine Mağazasına Sezon Ürünleri Geldi

Armine her yıl 2 kere olmak üzere vitrinlerini yeniliyor. Sonbahar kış ve ilkbahar yaz kreasyonlarından oluşan tasarımlar sezon içinde müşterilerin beğenisine sunuluyor. Kalitesi ve tasarımı ile ilgi odağına oturan bu marka yenilikçi tasarımlara sahip. Her sezonda ve tasarımda kendini geliştiren marka anlayışı bulunduğundan ürünler satışa çıkar çıkmaz büyük oranda tükeniyor.  

Gaziantep’te deprem sonrası açılan 5 katlı büyük Armine şubesine yeni ürünler geldi. Her sezonda göz dolduracak ve müşterilerin beğenisini kazanacak çeşitli ürünleri olduğundan stok açısından da sorun yaşanmıyor. Gaziantep’e yakın illerden bile alışverişe gelinen bu şubede yeni sezon ürünleri vitrinde yerini aldı. Sezon sonu ürünlerde ise indirim seçenekleri var. Armine’den seçtiğiniz sezona ve isteklerinize göre alışveriş yapabilirsiniz. Gaziantep’te bulunan 5 katlı alışveriş mağazası yerine www.arminegaziantep.com adresinden de ürün seçebilirsiniz.

Kışlık kazaklar, yazlık gömlekler, tunik ve abiye modellerine kadar tüm ürünler hem fiziki mağazada hem de online mağazada yer alıyor. Bu mağazalardan istediğinizi baştan sona gezerek ürünlere göz atabilirsiniz. İnternet sitesinden alışveriş yapmak size zor geliyorsa bu büyük mağazanın her karışını ayrıca gezebilirsiniz. Personelleri sizinle yakından ilgileneceğinden istediğiniz ürünler hakkında bilgi alabilirsiniz. Yeni sezon ipek eşarp ve simli şallar, penye şallar ve siyah şal modelleri çok tercih edilen ürünlerdendir. Düz renk şallar dışında rengarenk desenli olarak tasarlananları da alabilirsiniz.

Kışlık mont, çanta, tunik ve gömlek almak isteyenlere indirimli ürünlerin seçenekleri olduğu gibi yeni sezon ürünleri de sunuluyor. Siz almak istediğiniz ürünü seçtikten sonra mağaza çalışanları kategorideki tüm modellerini gösterir. Çalışıyorsanız ve boş zamanlarınız yoksa online satış sitesinde de vitrin yenileme yapılmıştır. Kategorilere eklenen yeni ürünleri e-ticaret sitesinden takip edebilirsiniz. Çeşitli renk ve modellerde binlerce ürün yüklenmiş olup tüm sezonları bir arada bulabilirsiniz. Stok sorunu yaşanan ürünler kategorilerden kaldırılıp yerine yeni sezon ürünleri eklenir. Önceki sezonlardaki ürünlerden aradığınız varsa zaman kaybetmeden satın alın. Aksi halde bir daha bu ürünleri bulamayabilirsiniz.

Öncesinde almayı düşündüğünüz etek modelleri, tunik modelleri, eşarp modelleri ve şallar varsa vakit kaybetmeden sepetinize atın. İndirim dönemlerine denk gelen ürünleri bulduğunuzda ise satın almayı başka zamana bırakmayın. İndirimli ürünlerin çoğu birkaç gün içinde tükendiğinden kampanya fırsatlarından yararlanamayabilirsiniz. Yeni mağazaya gelen ürünleri görmeyi ve satın almayı ertelemeyin. Büyük mağazalarda sayılı tasarımların yer aldığı özel vitrinlerde aradıklarınızı bulabilirsiniz.

İş adamı Mehmet Duran ve iş kadını Rojin Duran’ın Gaziantep’e kazandırdığı bu alışveriş merkezi ticaretin kalbi olmaya niyetli. Her sezon en güzellerinin ve kaliteli ürünlerin yer aldığı, özel kreasyonların vitrinleri süslediği ürünleri yakından inceleyin. Girdiğiniz her ortamda tarzı parmakla gösterilenlerden olmak istiyorsanız Armine’nin yeni sezon ürünlerini satın almak için geç kalmayın.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin