adscode
adscode
adscode

Yeni İş Fırsatı: Dct Trading Halka Arzı

Dct Trading Dış Ticaret A.Ş. halka arz takvimi açıklandı. Şirketin halka arzı ve kullanılacak fon detayları haberimizde.

Yeni İş Fırsatı: Dct Trading Halka Arzı

Piyasalarda uzun zamandır beklenen halka arz haberleri sonunda geldi. Dct Trading Dış Ticaret A. Ş. geçtiğimiz günlerde halka arz olacağını duyurdu. Toplamda 37,500,000 payın dağıtılacağı halka arzın büyüklüğü 525 milyon TL olarak belirlendi.

Şirketin fonunun kullanılacağı yerler arasında çırçır fabrikası, depo ve ekipmanları yatırımı, üretim kapasite artışı, güneş enerjisi santrali yatırımları ve işletme sermayesi bulunuyor. Dct Trading halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar, eşit dağıtım ve borsada satış yöntemleriyle katılım sağlayabilecekler. Henüz katılım endeksine uygun olup olmadığı resmi olarak açıklanmamış olsa da, halka arzın yüksek talep görmesi bekleniyor. Şirketin halka açıklık oranı %85 olarak belirlenmiş ve halka arz büyüklüğü 525 milyon TL olarak açıklanmıştır. Dct Trading Dış Ticaret, Türkiye'nin önde gelen emtia ticaret şirketlerinden biri olarak ihracat, ithalat ve transit ticaret süreçlerini yönetmektedir. Yatırımcılar, bu yeni iş fırsatını kaçırmamak için halka arz sürecini yakından takip etmelidirler. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder