adscode
adscode
adscode

Yeni Pirelli P Zero MS Lastikleri ile Araçların Performansı Artıyor

Pirelli'nin yeni dört mevsim lastikleri, kuru ve ıslak zeminde üstün performans sağlıyor ve sürücülere yüksek kilometre performansı sunuyor.

Yeni Pirelli P Zero MS Lastikleri ile Araçların Performansı Artıyor

Şirketin açıklamasına göre, Pirelli'nin yeni P Zero MS lastikleri, araçlarda yıl boyu kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu lastikler, özellikle su üzerinde kızaklamaya karşı direnç gösterirken, virajlarda kavrama sağlayarak sürücülerin güvenliğini artırıyor.

Özellikle Kuzey Amerika'daki müşterilerin talepleri doğrultusunda yüksek kilometre performansı sunan bu lastikler, Audi'nin yeni modelleri A4 ve A6 e-tron gibi pek çok otomobil üreticisi tarafından tercih ediliyor. Pirelli'nin P Zero MS lastikleri, çamurlu veya karlı zeminde kullanılabilir ve ıslak zeminde frenleme performansını artırır.

Sırt desenindeki özel kanallar sayesinde karlı zeminde daha iyi kavrama sağlayan bu lastikler, elektrikli ve hibrit araçların özelliklerini destekleyen Elect teknoloji paketine sahiptir. Ayrıca, "Seal Inside" ve "Run Flat" çözümleri sayesinde lastik patlaması durumunda bile sürücülerin güvenliğini sağlar. Pirelli'nin Gürültü Önleme Sistemi (PNCS) ise kabin içindeki gürültüyü azaltarak sürücülere daha konforlu bir sürüş deneyimi sunar.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder