adscode
adscode
adscode

Yeniden Refah Partisi'nde İstifa Krizi!

Yeniden Refah Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanı, partisinden istifa ettiğini açıkladı. İl Başkanı'nın tutum ve davranışları nedeniyle ayrıldığını belirtti.

Yeniden Refah Partisi'nde İstifa Krizi!

Yeniden Refah Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanı Bekir Bozkaya, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Bozkaya, İl Başkanı Fatih Kalkan'ın süreç boyunca takındığı tavır ve hareketler nedeniyle istifa kararı aldığını belirtti. Bozkaya, ayrıca seçim günü sandık görevlilerine iftar yemeği verilmemesi ve yapılan olumsuz söylemlerin de istifalarında etkili olduğunu ifade etti. Ancak, Yeniden Refah Partisi Sivas İl Başkanlığı yapmış olduğu açıklamada, kamuoyuna servis edilen haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Merkez İlçe Başkanı olduğu iddia edilen kişinin gerçekte bu görevde olmadığı ifade edildi. Ayrıca, parti üye sayısının son üç ayda 700'ün üzerinde arttığı ve yapılan haberlerin partiyle ve İl Başkanı ile ilgisinin olmadığı vurgulandı.

Yeniden Refah Partisi Sivas İl Teşkilatı, iddia edilen görevlerde olmayan kişilerin partiyi zor durumda bırakmak amacıyla yaptıklarından dolayı yasal haklarını kullanacaklarını belirtti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder