adscode
adscode
adscode

Yıldız Holding, 2023 Sürdürülebilirlik Raporunu Yayınladı

Yıldız Holding'in 2023 yılına yönelik sürdürülebilirlik faaliyetlerinin detaylı olarak paylaşıldığı rapor yayınlandı.

Yıldız Holding, 2023 Sürdürülebilirlik Raporunu Yayınladı

Yıldız Holding, 2023 yılı sürdürülebilirlik raporunda karbonsuzlaşma, atık yönetimi, su ve enerji verimliliği gibi yeşil dönüşüm projelerine odaklandığını ve fırsat eşitliği, kapsayıcılık ve toplumsal fayda konularında çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Tütüncü, "Bu Dünya Bizim" yaklaşımıyla gelecek hedeflerini ve somut aksiyonlarını içeren raporlarını paylaştıklarını söyledi.

Raporda, Holding'in 2030'a kadar tüm değer zincirinde "net sıfır" sera gazı emisyonu hedefine yönelik çalışmalarının devam ettiği ve plastik azaltımı konusunda önemli adımlar attığı vurgulandı. Ayrıca, fırsat eşitliği ve kapsayıcılık konularında yürütülen çalışmaların uluslararası düzeyde örnek gösterildiği belirtiliyor. Yıldız Holding, geleceğe ilham verme hedefiyle inovasyon yatırımlarını artırarak sektöründe liderliğini pekiştirmeyi amaçlıyor. Yıldız Tech tarafından yürütülen inovasyon çalışmalarının 2030'a kadar iki katına çıkarılacağı açıklandı.

Mehmet Tütüncü, Holding'in sürdürülebilirlik alanındaki dönüştürücü liderliği ile sektöre yön verdiğini belirterek, sürdürülebilirlik çalışmalarını cesur ve kararlı adımlarla sürdüreceklerini ifade etti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder