adscode
adscode
adscode

Zihinsel Engelli Ali Gülsoy, Kaybolduktan Sonra Bulundu

İslahiye'ye bağlı Kozdere Mahallesi'nde yaşayan zihinsel engelli Ali Gülsoy, 25 gün kayıp kaldıktan sonra sağlık kontrolünden geçirildi.

Zihinsel Engelli Ali Gülsoy, Kaybolduktan Sonra Bulundu

İslahiye'ye bağlı Kozdere Mahallesi'nde yaşayan zihinsel engelli Ali Gülsoy, 11 Haziran'da akşam saatlerinde çıktığı evinden dönmedi. Yakınları tarafından yapılan arama çalışmaları sonuç vermediği için güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulunuldu. Jandarma ve AFAD ekipleri, 184 kişilik bir grup oluşturarak, eğitimli köpekler ve dronlarla arama çalışmalarını başlattı. Mahalle sakinlerinin de destek verdiği arama çalışmalarında Gülsoy'un bulunması için anonslar yapıldı ancak sonuç alınamadı. Ancak dün sabah saatlerinde Ali Gülsoy, mahalleye geri döndü. Ablası tarafından bulunan Gülsoy, jandarma ekipleri tarafından hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Gülsoy, kaybolduğu süreçte ot yiyerek ve su içerek hayatta kaldığını belirtti. Ailesine ve jandarmaya bir daha evden ayrılmayacağını söz verdi.

Anne Elif Gülsoy, oğluyla yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, abla Sibel Gülsoy da kardeşinin mahalleye dönmesinin şaşkınlık ve sevinçle karşılandığını ifade etti. Gülsoy'un vücudunun susuz ve vitaminsiz kaldığını belirten abla, kardeşlerinin sağ salim bulunmasının kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin