Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar Türkiye Bankalar Birliği Başkanlığına Yeniden Seçildi

Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Türkiye Bankalar Birliği başkanlığına bir dönem daha seçildi. Abdi Serdar Üstünsalih ise başkanvekilliği görevini üstlenecek.

Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Türkiye Bankalar Birliği başkanlığına bir dönem daha seçilerek görevine devam edecek. Çakar, 22 Nisan 2021'de Bankalar Birliği başkanı olarak atanmıştı. Başkanvekilliği görevini ise VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih üstlenecek. Çakar'ın yeni döneminde birlik ve bankacılık sektörüne yönelik neler yapacağı merak konusu.