adscode
adscode
adscode

Arda Turan'dan Süper Lig Yeni Ekibi Eyüpspor Hakkında Açıklamalar

Arda Turan'ın Eyüpspor ve futbol kariyeri hakkındaki açıklamaları

Arda Turan'dan Süper Lig Yeni Ekibi Eyüpspor Hakkında Açıklamalar

Arda Turan, Eyüpspor'un yeni teknik direktörü olarak kariyerine ve futbol gündemine dair açıklamalarda bulundu. The Athletic'e verdiği röportajda, Eyüpspor'un Türk futbolunu değiştireceğine inandığını söyledi. Oyuncu Arda ile teknik direktör Arda arasındaki farkları anlatan Turan, zeki bir oyuncu olduğunu ve iletişime açık olduğunu belirtti. Agresif yapısının oyun tarzını belirlediğini ve baskı altında kaldığını hissetmediğini ifade etti.

Turan, Atletico Madrid ile yaşadığı şampiyonlukların spor tarihinin en zorları olduğunu belirtirken, futbol tarzını değiştirme amacıyla teknik direktör olduğunu vurguladı.

Süper Lig'e yükseldiklerini ancak asıl işin şimdi başladığını söyleyen Arda Turan, Avrupa kupalarına katılabilecek bir takım oluşturmayı hedeflediğini ifade etti. Farklı teknik direktörlerden aldığı öğretileri paylaşan Turan, cesareti Diego Simeone'den, hücumu ise Fatih Terim'den öğrendiğini belirtti.

İkinci adam olmak yerine kendi yerinin lideri olmayı tercih ettiğini de ekleyen Arda Turan, hazır olmak önemli olduğunu ve Roma'da olduğu gibi Eyüpspor'da da mutlu olduğunu dile getirdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder