adscode
adscode
adscode

Diyarbakır'da yaralanan polis FETÖ'nün darbe girişiminde şehit oldu

Annesi, oğlunun acısını hala hissediyor.

Diyarbakır'da yaralanan polis FETÖ'nün darbe girişiminde şehit oldu

Diyarbakır'daki "hendek olayları" sırasında yaralanan ve daha sonra FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olan Özel Harekat polisi Niyazi Ergüven'in annesi, oğlunun acısını ilk günkü gibi hissediyor. FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığı'nda şehit olan Niyazi Ergüven'in annesi Saadet Ergüven, oğlunu anlattı.

Evladının şehadetinden kısa süre önce Sur'daki "hendek olayları"nda yaralandığını belirten Ergüven, yaralı olduğu süreçte oğluyla yakından ilgilenme fırsatı bulduğunu dile getirdi.

GATA'daki tedavisinin ardından yanına gelen oğlunun yarası kapanmayınca 20 gün rapor aldığını, ramazan ayını birlikte geçirdiklerini aktaran Ergüven, oğlunun son günlerini yaşadığı anıları anlattı. Annesi, oğlunun darbe girişimi günüyle ilgili yaşadığı endişeleri ve sonrasında yaşadığı acıyı paylaştı. Oğlunun cenazesinin getirilmesinden sonra hala hissettiği acının bitmediğini belirterek, "Acısı hala dinmedi ancak yanına varırsam biter. 8 sene olacak bu sene, hiç bitmedi, bitmiyor ki. " diye konuştu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin