adscode
adscode
adscode

Ferhat Öztorun Futbol Kariyerini Sonlandırdı

Ferhat Öztorun, Galatasaray altyapısından yetişen 37 yaşındaki futbolcu, 19 yıllık profesyonel kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Ferhat Öztorun Futbol Kariyerini Sonlandırdı

Galatasaray altyapısında yetişen 37 yaşındaki futbolcu Ferhat Öztorun, 19 yıllık profesyonel kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Son olarak geçtiğimiz sezon Pendikspor formasıyla mücadele eden deneyimli futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duyurduğu kararını takipçileriyle paylaştı.

Öztorun, kariyerinde 358 maça çıkarken Galatasaray ile bir kez Süper Lig şampiyonluğu, Trabzonspor ile bir kez Türkiye Kupası, Konyaspor ve Trabzonspor ile birer kez Süper Kupa şampiyonluğu, Pendikspor ve Manisaspor ile de birer kez 1. Lig şampiyonluğu yaşadı. Ferhat Öztorun'un açıklamasında, "19 yıllık profesyonel futbolculuk kariyerimi sonlandırma kararımı duyurmak istiyorum.

İlk adımlarımı attığım Galatasaray altyapısından başlayarak, profesyonel futbolculuk kariyerime başladığım Galatasaray A Takımı ve sonraki durağım olan Pendikspor'a kadar geçen yolculuğumda yaşadığım tüm anıları, kazandığım dostlukları ve öğrendiğim dersleri minnet ve gururla hatırlayacağım. Futbolun içinde farklı alanlarda yer alarak tecrübelerimi genç nesillere aktarmaya devam edeceğim" dedi. Kariyerinde birçok başarıya imza atan Ferhat Öztorun'a, futbol camiasından ve taraftarlardan birçok tebrik mesajı yağdı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder