adscode
adscode
adscode

Maçın yıldızı Kerem'den transfer sözleri! Takımdan ayrılacak mı?

Tüm Spor - Galatasaray'da Konyaspor maçını 1 gol 1 asistle tamamlayan Kerem Aktürkoğlu, transferle ilgili konuştu. Kerem, "Benimle ilgili her zaman bir şeyler söyleniyor, ben konuşmamayı tercih ediyorum. Şimdilik ben susayım." dedi.

Maçın yıldızı Kerem'den transfer sözleri! Takımdan ayrılacak mı?

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray, Konyaspor deplasmanında Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın golleriyle 2-1 kazandı.

Karşılaşmanın ardından galibiyeti değerlendiren Kerem Aktürkoğlu, "Konyaspor her zaman deplasmanları zordur. Çok değerli bir takım. Ligin başlarında olmasından dolayı da her zaman zordur. Yükleme kamplarından futbolcuların üzerinde yorgunluk olabiliyor. Önemli olan galibiyet almaktı. Ligin ilerisinde bu galibiyetin önemi artacak. Çok önemli bir galibiyetti. Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık." dedi.

"AMACIM HER ZAMAN GALATASARAY'A HİZMET ETMEK"

Kerem Aktürkoğlu transfere de değinerek sözlerine şöyle devam etti,

"4 sezon, 170 küsür maç. Galatasaray'daki misyonumu, beni ne beklediğini biliyorum. Görev verildiği takdirde Galatasaray armasını, formasını en iyi şekilde temsil edeceğim. Amacım her zaman Galatasaray'a hizmet etmek. Benimle ilgili her zaman bir şeyler söyleniyor, konuşmamayı tercih ediyorum. Şimdilik ben susayım. Belki biz de bir gün konuşuruz."

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder