Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatında Rekor Artış!

Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği, geçtiğimiz yıl ihracatını yüzde 2 artırarak tarım sektöründe önemli bir başarı elde etti.

Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatında Rekor Artış!

Yıllık 18,2 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren Ege İhracatçı Birlikleri arasında Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği, tarım sektöründe önemli bir başarı elde etti.

Geçtiğimiz yıl 1 milyar 624 milyon dolarlık bir ihracat performansı sergileyen birlik, iştigal sahasındaki ürünlere getirilen tedbirlere rağmen ihracatını yüzde 2 artırmayı başardı. Bu başarı, Ege Bölgesi'nde 2 milyar doları geçen ilk tarım sektörü olma yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği, ihracat potansiyelini artırmak için alınacak önlemlerle birlikte daha da büyüme potansiyeline sahip.