adscode
adscode
adscode

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Gazze Şeridi'ndeki saldırılar hakkında açıklamaları

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Gazze Şeridi'ndeki saldırılar ve suikast tehditleri hakkında yaptığı açıklamalar özgünleştirildi.

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Gazze Şeridi'ndeki saldırılar hakkında açıklamaları

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze Şeridi'ndeki saldırıları sürdürürken yaptığı açıklamalarda, saldırıların devam edeceğini ve Hamas'ı zayıflatmak için baskıyı arttırılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, suikast tehditlerine maruz kaldıklarını ve benzer bir şiddetin İsrail'de de yaşanabileceği uyarısında bulundu. Netanyahu ayrıca, İzzeddin El Kassam Tugayları'nın lideri Muhammed Deif'in öldüğü iddiasına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Öldüğüne dair ilgi çekici göstergeler olduğunu belirterek, saldırının başarılı olduğunu ima etti.

Başbakan, geçtiğimiz günlerde yapılan kabine toplantısında da kendisinin, ailesinin ve diğer kamu görevlilerinin ölüm tehditleri aldığını ifade ederek, gerçek bir eylemin gerçekleşmediğini ancak tehditlerin ciddi olduğunu vurguladı.

Son olarak, eski ABD Başkanı Trump'a yapılan suikast girişimine atıfta bulunarak, benzer tehlikelerin farkında olduklarını ve gerekli tedbirleri almaya devam edeceklerini söyledi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder